Evenimentul Zilei > Social > CONCURS EVZ. Trupa rusă de dans modern Todes Ballet vine în România. CÂŞTIGĂ O INVITAŢIE DUBLĂ! | VIDEO
CONCURS EVZ. Trupa rusă de dans modern Todes Ballet vine în România. CÂŞTIGĂ O INVITAŢIE DUBLĂ! | VIDEO

CONCURS EVZ. Trupa rusă de dans modern Todes Ballet vine în România. CÂŞTIGĂ O INVITAŢIE DUBLĂ! | VIDEO

Show-ul Todes Ballet are loc vineri, de la ora 20.00, la Sala Palatului din București. Trupa a colaborat cu Mariah Carey și Michael Jackson, printre alții. Biletele se găsesc în șase categorii de preț, între 50 și 300 de lei, dar dacă participi la concursul organizat pe pagina de Facebook a EVZ, poţi câştiga una dintre cele 5 invitaţii duble.

De ce să mergi la Todes Ballet
Condusă de nu mai puțin celebra coregrafă Alla Duhova, trupa de dans modern Todes Ballet este recunoscută la nivel mondial pentru colaborările cu Michael Jackson, Mariah Carey, Ricky Martin, Boyz II Men și alte vedete internaționale. Trupa a fost fondată în urmă cu 25 de ani și a susținut spectacole sold-out pe scene din întreaga lume, inclusiv SUA, Israel și Coreea de Sud.
Un mare hit a fost reprezentația de la Monaco de vara trecută, cu ocazia Sporting Summer Festival Monte Carlo 2011. Todes îmbină baletul clasic cu cele mai moderne tendințe ale lumii dansului. Brandul Todes a depășit de mult statutul de trupă de dans, sub egida sa fiind deschise nenumărate școli în care sunt antrenați viitorii balerini. 
Cum să câştigi o invitaţie la Todes Ballet

Dă un "share" linkului nostru de pe Facebook, adună cât mai multe "like"-uri de la prieteni şi poţi câştiga una dintre cele 5 invitaţii duble la spectacolul Todes Ballet de vineri, 6 aprilie, ora 20.00, la Sala Palatului.

Concursul se încheie joi, la ora 11.00, iar câştigătorii vor fi anunţaţi la ora 12.00

<iframe width="633" height="480" src="http://www.youtube.com/embed/oc6rXhk00mQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>