Evenimentul Zilei > International > Trump și Biden au un adversar pentru Casa Albă: rapperul Kanye West e înscris oficial în cursă!
Trump și Biden au un adversar pentru Casa Albă: rapperul Kanye West e înscris oficial în cursă!

Trump și Biden au un adversar pentru Casa Albă: rapperul Kanye West e înscris oficial în cursă!

Kanye West, rapper cu milioane de fani și soț al celebrei vedete Kim Kardashian, a depus ieri, 16 iulie, la Comisia Electorală Federală, cererea sa de a candida pentru a deveni președintele Statelor Unite, la alegerile de la sfârșitul anului .

Cu o zi înainte, West depusese alte acte. Miercuri a fost termenul limită pentru ca acei candidați care sunt independenți și nerecunoscuți de vreun partid să depună declarații de candidatură, împreună cu posibile petiții sau cu taxele de participare.

Documentul Declarația de Candidatură este depus odată ce o persoană a declanșat statutul de candidatură, ceea ce înseamnă că West a strâns peste 5.000 de dolari prin activitatea campaniei, a confirmat un purtător de cuvânt al FEC pentru Fox News.

Campania cântărețului în vârstă de 43 de ani se va desfășura sub sigla „Kanye 2020”. El va candida ca independent. Kim Kardashian îi este alături, iar în ultima perioadă se face din ce în ce mai vizibilă.

Starul și-a  postat declarația de candidatură  pe site-ul său. Fox News a primit confirmarea că totul e real de la o purtătoare de cuvânt a consiliului electoral.

„În această după-amiază am primit o declarație de candidatură executată în mod corespunzător pentru Kanye West, împreună cu taxa de depunere corespunzătoare în locul petiției”, a declarat purtătorul de cuvânt al Comitetului electoral de stat din Oklahoma, Misha Mohr, pentru Fox News. „Kanye West este acum calificat ca și candidat independent la funcția de președinte al Statelor Unite în Oklahoma și va apărea în buletinul de alegeri generale.”

Citiți tot articolul pe Rețete și Vedete!

 

 

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: