Evenimentul ZileiActualitateTRUMP are o nouă problemă: SALMA HAYEK

TRUMP are o nouă problemă: SALMA HAYEK

TRUMP are o nouă problemă: SALMA HAYEK
Donald Trump declarase pentru National Enquirer că a refuzat o ieşire în oraş cu actriţa Salma Hayek pentru că i s-a părut că e prea scundă pentru el.

Actriţa Salma Hayek a dezvăluit că de fapt lucrurile au stat invers. Donald Trump şi-a inventat povestea refuzului ei. În cadrul emisiunii radio „El Show del Mandril“ a declarat: „Când l-am cunoscut, aveam un iubit şi a încercat să-i devină prieten pentru a face rost de numărul meu de telefon. După ce l-a obţinut, m-a căutat de câteva ori. Mă suna să mă invite în oraş. Când i-am spus că nu aş ieşi cu el chiar dacă n-aş avea un iubit, el atunci şi-a inventat povestea pentru National Enquirer”.

Hayek a adăugat că le creditează pe femeile care l-au acuzat de abuz sexual pe Donald Trump, candidatul republican la preşedinţia Statelor Unite ale Americii, scrie Huffington Post.

Pe de altă parte, Hillary Clinton şi Donald Trump au fost invitaţii de onoare la un dineu caritabil organizat la New York. Cei doi candidaţi la Casa Albă nu au ratat ocazia de a-şi trimite săgeţi ironice unul altuia. Pe alocuri, umorul a lăsat loc atacurilor acide din timpul celor trei dezbateri televizate. Primul la podium a fost republicanul, scrie Mediafax.

„Este prima oară în istorie când Hillary participă şi vorbeşte la o adunare a liderilor corporatişti fără să fie plătită. Mi-a spus că, dacă cumva câştigă, eu o să fiu ambasadorul ei în Irak sau Afghanistan. Eu aleg”, a glumit Trump.

„Hillary este atât de coruptă încât au exclus-o din comisia de anchetă a scandalului Watergate”, a mai spus Trump.


Accesează: