Evenimentul Zilei > Social > Au început PRESELECȚIILE pentru Las Vegas! Trump, afacerist, miliardar excentric, președinte și PROPRIETAR al BRANDULUI Miss Universe
Au început PRESELECȚIILE pentru Las Vegas! Trump, afacerist, miliardar excentric, președinte și PROPRIETAR al BRANDULUI Miss Universe

Au început PRESELECȚIILE pentru Las Vegas! Trump, afacerist, miliardar excentric, președinte și PROPRIETAR al BRANDULUI Miss Universe

Că România are femei frumoase este un lucru cunoscut în lumea întreagă, iar preselecțiile pentru Miss Universe România 2017 sunt în toi. Pentru a o alege, însă, pe cea mai frumoasă dintre cele mai frumoase, care ne va reprezenta țara la Las Vegas, în cadrul competitiei Miss Universe 2017, va avea loc un casting de două zile, la București. La fel de cunoscut este și faptul că Donald Trump, magnat, afacerist excentric, miliardar și președintele SUA este mare iubitor de frumos. Lucru justificat și prin faptul că în anul 2015, cel mai puternic om al planetei la ora actuală, a devenit pentru trei zile, proprietar al Organizatiei Miss Universe, Miss USA și Miss Teens, declararând la acea vreme că „va fabrica concurentelor costume de baie mai mici și pantofi cu tocuri mai mari”.

Miss Univers este un concurs anual de frumusețe, condus de Miss Universe Organization. Împreună cu alte două concursuri, Miss World și Miss Earth, reprezintă unul dintre cele mai importante concursuri dedicate frumuseții.

Trump: magnat, miliardar excentric, președinte și proprietar al brandului Miss Universe

În 2015, după ce Donald Trump, co-proprietar al concursului Miss Univers, a făcut declarații despre imigranții ilegali din Mexic în discursul său de lansare a campaniei americane pentru președintie, NBC a hotărât să-și încheie relația de afaceri cu el și a declarat că nu va mai transporta Miss Univers sau Miss USA folosind companiile de transport ale lui Trump. În septembrie 2015, Trump a cumpărat acțiunile NBC din organizația Miss Universe, devenind proprietarul unic timp de trei zile, apoi a vândut întreaga companie agenției de talente WME / IMG., potrivit wikipedia. org.

Actuala Miss Univers este Iris Mittenaere din Franța, care a fost încoronat la 30 ianuarie 2017 în Pasay City, Filipine.

Trump, frumusețea femeii și jignirile…

În 2016, candidatul republican la preşedinţia SUA la cea vreme, Donald Trump, a intensificat criticile la adresa fostei câştigătoare Miss Universe Alicia M., o susţinătoare a democratei Hillary Clinton, numind-o pe tânără "dezgustătoare" şi ameninţând că va dezvălui o înregistrare video compromiţătoare.

Hillary Clinton a susținut atunci  că Donald Trump a numit-o pe Alicia M. "Miss Piggy" ("Miss Purceluşa") şi "Miss Housekeeping" ("Miss Menajera"), aluzie la aspectul său şi la faptul că ar fi din Venezuela.

Alicia M., o câştigătoare a concursului Miss Universe vizată de critici dure din partea republicanului Donald Trump pentru că o susţine pe democrata Hillary Clinton în cursa prezidenţială, a reacţioonat acuzându-l pe magnatul new-yorkez că "insultă, discreditează şi demoralizează femeile".

Cu doar şase săptămâni înaintea scrutinului prezidenţial, Trump a refuzat să prezinte scuze, ba chiar a intensificat atacurile la adresa susţinătoarei lui Clinton.

"Oare escroaca Hillary a ajutat-o pe dezgustătoarea (vedeţi o înregistrare cu scene sexuale!) Alicia M să devină cetăţean american pentru a o folosi în dezbateri?", a declarat Donald Trump vineri, citat de site-ul agenţiei Reuters.

Preselecții pentru Miss Universe România 2017 via Las Vegas

Cele 30 de finaliste selecționate în urma castingului vor participa la Miss Universe România 2017, care va avea loc în data de 1 noiembrie 2017, la Magic Place Events Grant din București. Norocoasa câștigătoare a finalei Miss Universe România 2017 ne va reprezenta țara la Las Vegas, Statele Unite, în data de 26 noiembrie 2017, în cadrul celei mai importante competiții de frumusețe din lume, Miss Universe, în fața a peste 500 de milioane de telespectatori din întreagă lume, și va avea șansa de a câștiga marele premiu în valoare de de 100.000 de dolari.