Evenimentul Zilei > International > Trump o atacă pe Meghan în timp ce-şi exprimă compasiunea pentru Regina Elisabeta a II-a
Trump o atacă pe Meghan în timp ce-şi exprimă compasiunea pentru Regina Elisabeta a II-a

Trump o atacă pe Meghan în timp ce-şi exprimă compasiunea pentru Regina Elisabeta a II-a

Tensiunile sunt imense în familia regală britanică. Iar vestea desprinderii lui Meghan şi Harry de ceilalţi membri regali a făcut înconjurul lumii stârnind reacţii  de tot felul.

Trump îşi exprimă „tristeţea” şi salută „extraordinara muncă” a reginei Elisabeta a II-a

Preşedintele american Donald Trump şi-a exprimat „tristeţea” sa pentru criza care traversează familia regală britanică după decizia prinţului Harry şi a soţiei sale Meghan de a se retrage din monarhie.

„Gândesc că este trist cu adevărat”, a declarat Trump

„Eu port un respect deosebit pentru regină”, a adăugat el. „Este o femeie extraordinară. Dacă cercetaţi cu atenţie, veţi vedea că n-a făcut niciodată nicio greşeală. A domnit ireproşabil”, a declarat preşedintele pentru Fox News.

Miliardarul republican a devenit în iunie cel de-al treilea preşedinte american care a făcut o vizită în Regatul Unit, după George W. Bush şi Barack Obama.

Meghan este „rea

Înainte de a pleca la Londra el a suscitat mult deranj calificând-o pe ducesa de Sussex drept „rea”, într-un interviu pentru tabloidul britanic The Sun.

Ulterior a încercat să se corecteze, acuzând mass-media că i-a denaturat cuvintele. În timpul campaniei prezidenţiale din SUA, Meghan Markle a fost foarte critică faţă de magnatul imobiliar dar era de aşteptat, fiind o democrată convinsă şi o apropiată a familiei Obama şi, mai nou, a familiei Clinton.