În ajunul primului vot primar al democraţilor în Iowa, Donald Trump şi-a radiografiat posibilii adversari pentru alegerile prezidenţiale din duminica de 3 noiembrie anul acesta: „Am porecle pentru fiecare dintre ei”.

Bernie Sanders

„Cred că este comunist. Când mă gândesc la Bernie, mă gândesc la comunism”, a declarat preşedintele pentru Fox News. „Îl văd ca pe un socialist, ba mai mult decât atât”, a întărit el cele afirmate. „El măcar este fidel în ceea ce crede”, a adăugat el înainte de a lansa o săgeată spre senatoarea Elizabeth Warren „căreia îi este greu să spună adevărul”. Pe Bernie îl mai numeşte „Bernie nebunul”.

Fostul vicepreşedinte Joe Biden

„Cred că acesta doar doarme. Mă uit la el şi mă innebuneşte. E un adormit”

Miliadarul Michael Bloomerg

„Mic, foarte mic.” El a adăgat că în timpul procedurii de impeachment a cerut „o cutie” pe care să se urce. „Nu e nicio problemă să fii mic, dar să ceri o cutie pentru dezbateri…de ce ar avea el dreptul la aceasta?”, a continuat el fără a da amănunte.

Echipa fostului primar al New Yorkului a reacţionat puternic la această ieşire surprinzătoare

„Preşedintele minte”, a spus Julie Wood, purtătorul de cuvânt al campaniei. „Este un mincinos  care se bagă peste tot în legătură cu orice: are părul fals, e obez şi are un bronz artificial” notează  La Dernière Heure.

Te-ar putea interesa și: