În fața unui stadion cu 20.000 de oameni, în Minneapolis, Minnesota, Trump a revenit asupra afacerilor dubioase ale celor doi Biden: „Vreau să-l văd pe Hunter răspunzând la aceste întrebări: «Nu știi nimic despre nimic, Hunter, sincer, ești un ratat. Atunci de ce ai primit 1,5 milioane de dolari (de la China)?»”

Și Trump a continuat: „Iar tată tău nu a fost considerat niciodată vreun isteț. Nu a fost considerat niciodată un bun senator. A fost un bun vicepreședinte doar pentru că a știut cum să-l pupe în fund pe Barack Obama”.

Este a patra oară când Trump merge la Minnesota, un stat unde a pierdut la un scor strâns în 2016 în fața lui Hillary Clinton și unde se luptă din greu să câștige în alegerile din 2020. Un candidat Republican nu a mai câștigat în acest stat din 1972.

De aceea, Joe Biden, posibilul său contracandidat, și fiul acestuia, au fost ținta sa predilectă joi seara.

Trump a spus că i-ar „plăcea” să se bată cu Biden în alegerile prezidențiale de la anul.

„Dacă nu îl poți bate într-o dezbatere, atunci ai o mare problemă. Este total controlat de mocirla de la Washington.”

Trump a remarcat și că, de când a izbucnit „Afacerea Ucraina”, Hunter Biden a dispărut total de pe scena publică.

„Fiul lui Joe, Hunter, a fost dat afară din Marină și apoi a devenit un geniu pe Wall Street în doar două zile. Apropo, ce naiba s-a întâmplat cu Hunter? Unde este? Haideți să facem un alt tricoul: Unde e Hunter?”

Donald Trump s-a referit și la o dezvăluire din Washington Examiner, potrivit căreia informatorul anonim care a provocat procedura de impeachment împotriva sa a lucrat în echipa lui Joe Biden de la Casa Albă.

„Într-o dezvăluire nou-nouță, care a apărut tocmai când suiam pe scenă, se pare că atunci când Joe Biden era vicepreședinte, a lucrat cu așa-numitul informator. Și sunt sigur că presa o să spună că este o poveste total neîntemeiată.”