Hillary Clinton se gândeşte la o posibilă candidatură la prezidențialele din 2020 împotriva lui Donald Trump: „Evident că pot să-l bat din nou”

Hillary Clinton a făcut aceste comentarii în timpul unei apariții la PBS Newshour. Referirea ei la „pot să-l bat din nou” a fost legată strict de votul popular, pentru că aşa cum se ştie,  procedura de a alege președinții în Statele Unite este total diferită faţă de alte state.

“Este cu adevărat remarcabil cât de obsedat a rămas faţă de mine”, a glumit Clinton referindu-se la Donald Trump căruia i-a răspuns pe social media după un nou atac. Hillary a scris: „Nu mă ispiti. Fă-ţi treaba!”.

Într-o altă  emisiune tv moderată de Stephen Colbert, democrata Clinton a anunțat că NU va susține pe niciunul dintre candidații democrați, alimentând speculațiile că ar putea să intre în cursă.

Iar fostul strateg de la Casa Albă, Steve Bannon, crede, de asemenea, că Hillary așteaptă momentul potrivit pentru a intra în cursă.

Hillary stă bine în sondaje

Hillary Clinton a sărit pe locul trei după Elizabeth Warren și Joe Biden deoarece zvonurile că ar intra în cursa pentru prezidenţialele din 2020 continuă să se răspândească. Aşadar, şansele ca Hillary să devină candidatul democraţilor pentru 2020 sunt destul de mari conform sondajului de mai jos:

nul

Președintele Trump pare a fi calm la ideea de a intra în cursă din nou cu Clinton… scriind pe social media:„Cred că Crooked Hillary Clinton ar trebui să intre în cursă pentru a încerca să-i fure şansa lui Elizabeth Warren…”.