Evenimentul Zilei > Monden > Tristețe fără margini. Celebra actriță a murit înecată, șeriful a confirmat. Video
Tristețe fără margini. Celebra actriță a murit înecată, șeriful a confirmat. Video

Tristețe fără margini. Celebra actriță a murit înecată, șeriful a confirmat. Video

Actriţa americană Naya Rivera (33 de ani), cunoscută pentru rolul Santana Lopez din serialul de televiziune „Glee”, a dispărut miercuri, după ce a ieşit cu barca pe lacul Piru, aflat la nord de Los Angeles.

După ore bune de căutări, la care au participat peste 80 de persoane, Chris Dyer, adjunctul șerifului din comitatul Ventura, a anunțat într-o conferință de presă că „presupunem că a avut loc un accident şi s-ar fi înecat în lac, dar scopul nostru este să o găsim”. Acesta a precizat că nu există indicii că s-ar fi întâmplat altceva în afară de un tragic accident.

Un angajat al companiei de închiriere a bărcilor l-a găsit pe fiul actriței singur în barcă, iar camerele de supraveghere au surprins ultimele momente înainte de dispariția actriței. Copilul le-a povestit autorităților că au înotat, dar mama s-a nu a mai revenit pe barcă. Potrivit celor implicați în operațiunea de căutare, băiatul era echipat cu o vestă de salvare, iar pe barcă a fost descoperită și vesta pentru adulți.

Naya Rivera a interpretat timp de şase ani rolul majoretei Santana Lopez din serialul „Glee”, care i-a adus numeroase premii şi nominalizări.

Actrița s-a născut în Valencia, Santa Clarita, California, dar a trăit în Los Angeles. Ca naționalitate este jumătate portoricană, un sfert afro-americană și un sfert germană. Încă de când era bebeluș a început să fie reprezentată de acelaș talentat agent că și mama ei, care s-a mutat în Los Angeles pentru a-și urma visul de a deveni fotomodel.

A apărut în reclame pentru Kmart, dar primul ei loc de muncă serios l-a obținut la vârsta de patru ani când a interpretat rolul lui Hillary Winston în serialul The Royal Fammily produs de către Eddy Murphy.

Serialul a primit recenzii pozitive și rating ridicat inițial, dar atunci când Redd Foxx a suferit un atac de cord pe platoul de filmare, serialul nu a mai revenit niciodată la același rating ridicat și a fost imediat anulat. Cu toate acestea, a primit o nomnalizare la Young Artist Award pentru performanța ei.