După ore bune de căutări, la care au participat peste 80 de persoane, Chris Dyer, adjunctul șerifului din comitatul Ventura, a anunțat într-o conferință de presă că „presupunem că a avut loc un accident şi s-ar fi înecat în lac, dar scopul nostru este să o găsim”. Acesta a precizat că nu există indicii că s-ar fi întâmplat altceva în afară de un tragic accident.

Un angajat al companiei de închiriere a bărcilor l-a găsit pe fiul actriței singur în barcă, iar camerele de supraveghere au surprins ultimele momente înainte de dispariția actriței. Copilul le-a povestit autorităților că au înotat, dar mama s-a nu a mai revenit pe barcă. Potrivit celor implicați în operațiunea de căutare, băiatul era echipat cu o vestă de salvare, iar pe barcă a fost descoperită și vesta pentru adulți.

Naya Rivera a interpretat timp de şase ani rolul majoretei Santana Lopez din serialul „Glee”, care i-a adus numeroase premii şi nominalizări.

Actrița s-a născut în Valencia, Santa Clarita, California, dar a trăit în Los Angeles. Ca naționalitate este jumătate portoricană, un sfert afro-americană și un sfert germană. Încă de când era bebeluș a început să fie reprezentată de acelaș talentat agent că și mama ei, care s-a mutat în Los Angeles pentru a-și urma visul de a deveni fotomodel.

A apărut în reclame pentru Kmart, dar primul ei loc de muncă serios l-a obținut la vârsta de patru ani când a interpretat rolul lui Hillary Winston în serialul The Royal Fammily produs de către Eddy Murphy.

Serialul a primit recenzii pozitive și rating ridicat inițial, dar atunci când Redd Foxx a suferit un atac de cord pe platoul de filmare, serialul nu a mai revenit niciodată la același rating ridicat și a fost imediat anulat. Cu toate acestea, a primit o nomnalizare la Young Artist Award pentru performanța ei.