Evenimentul Zilei > Economie > Trei orașe pe ”lista scurtă„ a investițiilor IKEA în afara Bucureștiului
Trei orașe pe ”lista scurtă„ a investițiilor IKEA în afara Bucureștiului

Trei orașe pe ”lista scurtă„ a investițiilor IKEA în afara Bucureștiului

Trei orașe din România sunt pe lista investițiilor celebrului producător de mobilă suedez. În perioada următoare IKEA va anunța noi investiții în țara noastră.

”Timișoara, Brașov și Cluj sunt următoarele trei orașe în care deschiderea de noi magazine în România este o prioritate pentru IKEA South Europe. În ceea ce privește programul investiției, este prea devreme să facem estimări legate de deschiderea magazinului din Timișoara. Echipa de Property & Expansion se află în proces de prospectare de terenuri care să îndeplinească parametrii necesari pentru un magazin nou, precum: acces la mijloace de transport în comun și o bună infrastructură de drumuri, suprafața terenului și o localizare bună, aproape de oraș. Atunci când vom avea noutăți, le vom comunica”, au declarat pentru EVZ Daniela Stoican, PR Manager Romania, IKEA South-East Europe.

În anul financiar 2016 (1 septembrie 2015 – 31 august 2016), magazinul IKEA din România a atins vânzări în valoare de 514.661.610 lei (fără TVA), în creștere cu 21,2% față de anul financiar precedent.

Numărul total de produse cumpărate a fost de 17,3 milioane. Un număr de 3,2 milioane de oameni au vizitat magazinul și 6,6 milioane de vizitatori unici au accesat site-ul IKEA.ro

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Economie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: