Începem cu cea mai mare dintre minunatele fetițe. Andrada are 12 ani și este elevă în clasa a VI-a. E pasionată de limba română, dar și de limbile străine, mai exact engleza și franceza. Probabil că o moștenește pe mămica ei, Simona, care este jurnalist specializat pe știri externe. Pe lângă acestea, Andrada adoră orele de arte – desen și pe cele de muzică. De altfel, ea face parte din corul școlii. În plus, este și sportivă: face cursuri de dansuri moderne, practică înotul și baschetul, a făcut și Ju Jitsu în urmă cu câțiva ani. Sora ei, Rebeca, are 9 ani și este elevă în clasa a III-a. Micuței îi place să picteze, să deseneze, să modeleze, participă la cursuri de arte plastice. Merge și ea la înot, a fost la dansuri doi ani la rând, în trupa Amicii, fiind pasionată de muzică și mișcare. Cele două surioare se înțeleg foarte bine, sunt mereu împreună, și chiar dacă se mai ceartă uneori, se împacă imediat, pentru că nu pot rămâne supărate una pe alta mai mult de 10 minute.

Pentru că sunt copii buni, se gândesc și la cei mai puțin norocoși decât ele, așa că au pregătit mici pachețele care vor ajunge la micuții din zone defavorizate. Bravo lor! Întrucât sunt așa dulci și cu inimă mare, Moș Crăciun a decis să le trimită către o Diplomă de copil cuminte, au autograf de la el. Atât celor două domnișorici, cât și celei de-a treia, pe care v-o prezentăm alăturat.

Andra Irina

„Despre Andra Irina pot să vă spun că este un copil sensibil, cu un suflet mare, mereu hotărâtă și pregătită să sară în ajutorul celor ce au nevoie, este o fetiță cuminte și ascultătoare, învață foarte bine și adoră să citească. Iubește cărțile, dar și jucăriile și jocurile interactive. Este o fetiță veselă, e mereu cu zâmbetul pe buze, iar în obrăjori are două gropițe superbe”, ne-a povestit mămica fetiței, Gianina Maria Olteanu.

Te-ar putea interesa și: