Evenimentul Zilei > Actualitate > Trei adolescente au dispărut din Timiș
Trei adolescente au dispărut din Timiș

Trei adolescente au dispărut din Timiș

Trei adolescente au dispărut și sunt căutate de oamenii legii. Două dintre ele erau cazate la o instituție de ocrotire.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează verificări în vederea depistării a trei minore, de 16 și 15 ani, dispărute din județul Timiș. La data de 24 noiembrie a.c., poliţiştii au fost sesizați despre dispariţia a două minore dintr-un centru rezidențial situat pe raza localității Giarmata. Giorgiana Nicoleta Cozaciuc, de 16 ani ar fi plecat voluntar din centru, la data de 15 noiembrie a.c., iar până în prezent nu a revenit. Semnalmente: înălţime 1.50 metri, aproximativ 70 de kg, păr roșcat, ochi albaștri. Nu se cunoaște îmbrăcămintea pe care o purta minora la data dispariției. Miriana Delia Muntean, de 15 ani, a plecat și ea, în aceeași zi. La data dispariției, minora purta o geacă neagră. Semnalmente: înălţime 1.60 meri, aproximativ 70 de kg, păr șaten, ochi căprui.

Pe 25 noiembrie a.c., poliţiştii au fost sesizați despre dispariţia unei minore, de 15 ani, din Timișoara, Anamariua Pentek. Aceasta a dispărut cu o zi înainte. Semnalmente: înălţime 1.55 metri, 54 de kg, păr negru, ochi căprui, poartă ochelari de vedere. La data dispariției, minora purta o geacă albă cu dungi negre, pantaloni de blugi albaștri și pantofi sport de culoare neagră.

Din informațiile poliției, cele trei tinere au plecat în repetate rânduri fiind depistate ulterior. Oricine poate oferi detalii despre minorele dispărute este rugat să apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.