Este foc și pară după ce a aflat că partidul nu l-a inclus pe listele pentru alegerile parlamentare. Partidul Social Democrat nu-l mai ia în calcul pe Șerban Nicolae, după cum a anunțat chiar Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD.

„Nu i-am reproșat dlui Șerban Nicolae nicio activitate. Am lucrat cu materialul clientului si dl Serban Nicolae nu a fost propus de nicio organizatie sa fie pe liste”, a declarat Marcel Ciolacu.

În aceste condiții, Șerban Nicolae a anunțat că va face un anunț foarte important.

POLITIC, PSD, SENATOR, SERBAN NICOLAE

Ce obiective morale a avut Șerban Nicolae

„CREZUL MEU POLITIC
Ce cred eu că vor românii care mi-au dat mandatul de senator al României:
1. Să-mi dedic întreaga activitate publică României și poporului român.
2. Să apăr dreptul românilor la identitate, demnitate, un trai decent și în siguranță.
3. Să combat abuzurile, nedreptățile și hoția.
Asta am făcut!
Am promovat, cu toată priceperea și cu toată energia, legislația care:
1. a promovat valorile fundamentale ale identității și demnității românilor – reperele istorice, tradiția, credința, familia, personalitățile;
2. a asigurat creșterea constantă, consistentă și durabilă a economiei României, a crescut semnificativ veniturile românilor care trăiesc din muncă cinstită, a susținut libera inițiativă în sectoarele economice-cheie și a urmărit protejarea ultimelor bogății rămase în patrimoniul economic al României – resursele naturale ale solului și subsolului, rezerva de aur și participațiile statului român în economie;
3. a înlăturat cauzele unor abuzuri judiciare flagrante și a asigurat reala independență a justiției față de orice ingerință nelegitimă”, a scris Șerban Nicolae pe contul de Facebook.
„În viață, o ușă se închide, o alta se deschide”

La finalul postării, politicianul dă de înțeles că va trece peste acest moment și va găsi noi oportunități. „Cred cu toată tăria că alegătorii care m-au votat vor ca România să rămână o Țară și să nu devină o regiune, ca românii să rămână un Popor și să nu devină o populație și să trăiască demn și decent, ca o națiune europeană respectată, cu trecut, prezent și viitor!

Mâine (joi-n.r) voi face poate cel mai dureros anunț privind activitatea mea publică.
Dar, în viață, o ușă se închide, o alta se deschide.”