“A trecut cu o viteză atât de mare pe lângă mine încât maşina mea s-a zdruncinat. M-am enervat. Am început să îl urmăresc cu maşina şi am atins limita de 80 de mile pe oră (n.r. – circa 130 de km/h)”, a declarat Claudia Castillo, conform Mediafax.

Conştientă că demersul ei trebuie susţinut de dovezi, femeia a înregistrat urmărirea cu telefonul. “Poliţistul conduce imprudent. A depăşit 100 de mile pe oră (160 km/h); eu am atins 80 de mile (130 km/h) şi nu îl pot ajunge”, explica şoferiţa în acelaşi timp în care conducea.

În cele din urmă, când a venit la geamul ei, agentul a fost luat la întrebări. “Motivul pentru care v-am oprit este că vreau să ştiu care este urgenţa dumneavoastră”, i-a spus şoferiţa poliţistului, care a avut o reacţie corectă.

“Uff, nu ştiu cât de repede mergeam. Dar sunt în drum spre serviciu… Nu cred că am depăşit viteza, dar aveţi dreptul la opinie. Eu am crezut că dumneavoastră aveaţi vreo urgenţă; totul este în regulă? Îmi cer scuze. Voi reduce viteza. Vreţi numele meu sau seria insignei?”, a replicat omul legii.

Femeia a spus că nu este nevoie de asemenea măsuri, dar directorul poliţiei rutiere locale, Juan Perez, a anunţat că agentul de poliţie va fi cercetat disciplinar.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/UnWI0INCg2g" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Citește și: