Evenimentul Zilei > Actualitate > Trăiesc în TEROARE! Ce a păţit o femeie de origine musulmană pe străzile New Yorkului în ziua în care America comemora victimele atentatului 9/11
Trăiesc în TEROARE! Ce a păţit o femeie de origine musulmană pe străzile New Yorkului în ziua în care America comemora victimele atentatului 9/11

Trăiesc în TEROARE! Ce a păţit o femeie de origine musulmană pe străzile New Yorkului în ziua în care America comemora victimele atentatului 9/11

Newyorkezii au fost martorii unui incindet şocant. O femeie de 36 de ani a fost incendiată în plină stradă. Atacul a avut loc într-una din cele mai aglomerate zone ale oraşului.

O femeie de 36 de ani care purta hainele tradiţionale musulmane a fost incendiată de un bărbat chiar înainte cu câteva ore de începerea ceremoniei de comemorare a victimelor atentatului care a marcat debutul „epocii terorismului".

Femeia se afla în faţa unui butic, când a simţit o căldură nefirească pe braţe, imediat realizând că hainele sale erau în flăcări. 

Poliţiştii au declarat pentru New York Daily News că femeia a observat un bărbat suspect care şi-a aprins bricheta lângă ea, însă nicio clipă nu şi-a imaginat că ar putea fi în pericol.

Incidentul nu este singurul de acest fel. Săptămâna trecută, o femeie din Brooklyn a fost acuzată de atacarea a două mame de origine musulmană. Emirjeta Zhelili le-a lovit cu pumnii şi a încercat să le smulgă hijab-urile pe care le purtau.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.