Evenimentul Zilei > Actualitate > Traian Berbeceanu, mesaj cutremurător: „Când m-au executat…”
Traian Berbeceanu, mesaj cutremurător: „Când m-au executat…”

Traian Berbeceanu, mesaj cutremurător: „Când m-au executat…”

Traian Berbeceanu a împărtăşit pe social media câteva momente extrem de urâte din viaţa sa şi a familiei sale.

Traian Berbeceanu: ” Atunci când ticăloșii m-au executat, Bogdan era mititel. A suferit cumplit iar soția a trebuit să încerce să îl păcălească, spunându-i că sunt plecat în misiune. După câteva zile a aflat adevărul, copiii din școală strigându-i răutăcioși că „tatăl său este la pușcărie”, a scris pe social media Berbeceanu.

Mesaj pentru cei care mai ţin la ţara asta

„Au urmat zile cumplite pentru el. I-a fost foarte greu fiului meu, dar a fost și a rămas puternic! Și înțelept! Deși este încă copil își iubește tare mult țara și visează să poată să schimbe ceva în bine! Și cred cu tărie că, noi oamenii mari, avem multe de învățat de la copii, de la tineri! Hai să facem ceva pentru ei, să putem să-i privim în ochi cu demnitate atunci când ei vor fi cei mari!”, este mesajul fostului şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Alba Iulia.

Reamintim că Traian Berbeceanu, fostul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia, a fost arestat preventiv în 24 octombrie, printr-o decizie luată de Curtea de Apel Alba Iulia, la propunerea procurorilor DIICOT.

Cazul Berbeceanu

Acum câteva zile Traian Berbeceanu a fost numit șeful de cabinet al ministrului de Interne, Marcel Vela. Fostul polițist a devenit cunoscut după ce a condus ancheta împotriva unei grupări de hoți de fier vechi din Hunedoara. El crede că şi-a deranjat superiorii şi a fost arestat preventiv și, ulterior, eliberat. Pe numele său, DIICOT a dechis un dosar penal și l-a trimis în judecată. Separat, șefii săi au avut parte de același tratament. Recent, Traian Berbeceanu a publicat  o carte care a deranjat foarte mult:  „Radiografia unei mârşăvii judiciare”, în care spune, printre altele, cum superiorii săi au fabricat probe împotriva sa, deranjați fiind de anchetele conduse de el.

De ce a scris cartea

„Traian Berbeceanu şi-a dorit ca oamenii să afle direct de la el adevarul şi ce s-a întâmplat cu adevărat pe parcursul acelor clipe grele dincolo de ce s-a scris în presă. Acesta este  modul prin care el a ales să îşi spună povestea, pentru cei care au fost alături de el, dar si pentru cei care nu au avut încredere în el si care acum au ocazia de a afla cum au stat lucrurile exact”.