Evenimentul Zilei > Politica > Traian Băsescu dezvăluie un PLAN MURDAR: ”TICĂLOȘII VOR SĂ SLĂBEASCĂ ROMÂNIA”. Fostul președinte a spus tot
Traian Băsescu dezvăluie un PLAN MURDAR: ”TICĂLOȘII VOR SĂ SLĂBEASCĂ ROMÂNIA”. Fostul președinte a spus tot

Traian Băsescu dezvăluie un PLAN MURDAR: ”TICĂLOȘII VOR SĂ SLĂBEASCĂ ROMÂNIA”. Fostul președinte a spus tot

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a declarat în direct la B1 TV, în emisiunea moderată de Silviu Mănăstire, că România este slăbită pentru a fi pusă pe ”tava cuiva”. Întrebat a cui este acea ”tavă”, fostul șef de stat a declarat că nu știe încă.

Vă repet, ca om care înțelege ce se întâmplă, avem niște ticăloși, care au ca obiectiv slăbirea internă a României, să o pună pe tavă cuiva. Obiectivul este distrugerea elitelor politice și economice. Toți ticăloșii au trecut la altfel de acuzări”, acuză Traian Băsescu.

În cadrul aceleiași discuții, fostul președinte al României a declarat că nu o să tacă în fața celor care vor să ”îngenuncheze” țara.

Va veni și ziua în care o să judecăm înmod real probele. Peste 5 ani, așa cum se deschid dosarele ”Mineriadei”, se vor deschide și dosarele anilor 2015 și 2016”, adaugă Traian Băsescu.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.