Evenimentul Zilei > Politica > TRAIAN BĂSESCU, despre Marian Munteanu: ”A avut o evoluție cu ABORDĂRI NAȚIONALISTE”
TRAIAN BĂSESCU, despre Marian Munteanu: ”A avut o evoluție cu ABORDĂRI NAȚIONALISTE”

TRAIAN BĂSESCU, despre Marian Munteanu: ”A avut o evoluție cu ABORDĂRI NAȚIONALISTE”

Invitat la România TV, fostul președinte al României, Traian Băsescu, a spus că funcția de primar general al Bucureștiului este extrem de grea. De asemenea, îl critică pe Marian Munteanu.

”Eu îl ţin minte pe Marian Munteanu ca un exponent al Pieţei Universităţii. La vremea aia eu eram la Constanţa şi impresia era că aveam în faţă un lider al studenţilor care era împotriva sistemului comunist. Apoi a avut o evoluţie interesantă, nu aş spune condamnabilă, cu abordări naţionaliste, uşor aplecate şi către doctrina legionară. Aici îl poziţionez eu pe Marian Munteanu. Dacă sincer crede în abordările de tip legionar este o discuţie care trebuie făcută. Eu mă refer la opţiunile lui în declaraţii politice. Funcţia de primar general e extrem de grea. Taximetriştii mă găseau noaptea la 2 pe străzi după constructori, firmele care au lucrat cu Primăria au avut viaţă grea cu mine, funcţionarii la fel”, spune Traian Băsescu.

Totodată, fostul președinte adaugă că este un om care știe ce înseamnă Bucureștiul.

De altfel, Băsescu este de părere că există o sectă a securității naționale care vrea discriminarea clasei politice. CITEȘTE MAI MULT…