Evenimentul Zilei > Politica > Traian Băsescu despre denunţul lui Gabriel Sandu: Nu am cunoştinţă pentru că nu mi-am gestionat niciodată campaniile
Traian Băsescu despre denunţul lui Gabriel Sandu: Nu am cunoştinţă pentru că nu mi-am gestionat niciodată campaniile

Traian Băsescu despre denunţul lui Gabriel Sandu: Nu am cunoştinţă pentru că nu mi-am gestionat niciodată campaniile

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, luni, la TVR, întrebat despre denunţul lui Gabriel Sandu, care spunea că a dat bani PDL pentru campania prezidenţială, că "nu are cunoştinţă" pentru că "nu şi-a gestionat niciodată campaniile".

Băsescu a fost întrebat despre faptul că Gabriel Sandu a spus ca din banii pe care i-a luat din afacerea Microsoft, o parte s-au dus la PDL şi pentru campania prezidenţială.

"Eu nu am cunoştinţă de acest lucru, pentru că nu mi-am gestionat niciodată campaniile şi mai ales în 2009 fiind preşedinte, în 2004 am făcut campania în sediul PDL. În 2009 fiind preşedinte în funcţie n-am putut să utilizez infrastructura de campanie a PDL. Sunt convins că cei responsabili de gestionarea campaniei vor da răspunsurile adecvate", a explicat Traian Băsescu la TVR.

El a spus că nu s-a ocupat niciodată de finanţarea campaniilor sale, nici cele de la Primăria Capitalei, nici cele de la prezidenţiale. "Un candidat nu se poate ocupa de finanţarea campaniilor", a adăugat Băsescu.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.