Evenimentul Zilei > Politica > Tragediile temă de campanie politică la sector 3
Tragediile temă de campanie politică la sector 3

Tragediile temă de campanie politică la sector 3

Cristian Petrescu, președintele Mișcării Populare București, cere demisia de onoare a lui Cristian Tudorache, viceprimarul Sectorului 3: PNL a devenit un partid căutător de tragedii

Cristian Petrescu, îl acuză de minciună pe viceprimarul Sectorului 3, Cristian Tudorache. Tudorache a afirmat că, la Sectorul 3, consilierii PNL au inițiat un proiect de hotărâre pentru ajutorarea persoanelor a căror apartamente au fost afectate în incendiul din cartierul Titan. Petrescu susține că cererea fusese depusă de ISU!

„Încercând să copieze gafa candidatului retras al PNL, Cristian Bușoi, cel care a promovat într-o conferință de presă poze de la mai multe tragedii prin care a trecut România, viceprimarul PNL al Sectorului 3, Cristian Tudorache, a trimis ieri un comunicat mincinos în legătură cu drama cu care se confruntă mai multe familii din cartierul Titan, care au rămas fără locuințe în urma unui incendiu. Viceprimarul Tudorache minte când spune: Consilierii PNL Sector 3 au inițiat un proiect de hotărâre pentru ajutorarea persoanelor a căror apartamente au fost afectate în incendiul din Sectorul 3, de pe Bd. 1 Decembrie 1918, nr.15A. Consilierii PNL nu au depus niciun proiect care să vină în ajutorul familiilor rămase fără locuințe. Cererea a fost depusă de către Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, așa cum reiese din ordinea de zi a ședinței, votată de consilierii locali”, se arată într-un comunicat de presă al Mişcării Populare Sector 3.

Și consilierul local al Mișcării Populare Sector 3 Daniel Oprea spune că liberalii au făcut un obicei din a-și asuma lucruri pe care le-au făcut alții și din a nu-și asuma responsabilitatea pentru ceea ce au greșit: „Pentru că lucrez cu ei în Consiliul Local nu mai este o surpriză. Știu că liberalii fac totul pentru imagine chiar și atunci când este vorba de necazurile oamenilor. Au învățat foarte bine meseria asta de la colegii lor USL-iști, socialiștii lui Iliescu și-ai lui Ponta. ”