Evenimentul Zilei > International > Tragedie! Peste 100 de persoane sunt blocate într-o clădire în flăcări
Tragedie! Peste 100 de persoane sunt blocate într-o clădire în flăcări

Tragedie! Peste 100 de persoane sunt blocate într-o clădire în flăcări

Peste 100 de persoane au rămas blocate în interiorul unei clădiri de birouri cu nouă etaje a luat foc luni după-amiază în  orașul Mumbai din India.

Cel puțin 50 de persoane au fost salvate din cladirea în care se află sediul companiei de telecomunicații MTNL deținută de stat, au anunțat autoritățile indiene, citate de Reuters.

Un ofical al departamentului de pompieri din Mumbai a afirmat că operațiunea de salvare este în curs de finalizare. Sunt verificate toate etajele clădirii pentru ca autoritățile să se asigure că nu a mai rămas cineva înăuntru.

Incendiul a fost confirmat la cel de-al treilea și al patrulea etaj al clădirii”, a transmis departamentul de pompieri, care a trimis la fața locului 14 mașini de intervenție. În prezent, pompierii se luptă cu flăcările pentru a stabiliza focarul incendiului.

Un martor a declarat pentru Reuters că cinci sau șase persoane au ieșit pe balconul unuia dintre etaje, fluturând o batistă albă.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.