O ambarcațiune care naviga pe fluviul Ind, între districtele Shangla și Haripur s-a răsturnat. „La bord erau 38 de persoane atunci când s-a produs incidentul, iar 13 dintre ele și-au salvat viețile înotând până la mal”, a informat Zahid Ullah, oficial din cadrul Poliției. „Am recuperat patru cadavre până acum”, a adăugat el.

 

„Curenții de apă sunt foarte puternici, iar fluviul este foarte adânc, ceea ce diminuează șansele de supraviețuire ale celor dispăruți, dar, chiar și așa, vom continua operațiunile de căutare”, a mai spus oficialul.

 

Un alt reprezentant al Poliției, Mohammad Ali Babakhel, a declarat că incidentul s-a produs într-o zonă foarte izolată, iar autoritățile au aflat despre producerea acestuia destul de târziu. „Am aflat despre acest incident doar după ce o altă navă a trecut prin acea zonă”, a spus el. Acesta a mai adăugat că transportul naval este preferat de locuitorii din regiune deoarece este mai rapid decât cel rutier, șoselele fiind neasfaltate în respectiva zonă, notează stiripesurse.ro.