Întâmplarea a avut loc marți, la Herăști, o localitate din județul Giurgiu. Crimă înfiorătoare a fost comisă de un bărbat în vârstă de 34 de ani, care şi-a ucis iubita aplicându-i mai multe lovituri de cuțit. Una din rudele victimei a sunat la 112. Poliția Giurgiu a fost sesizată marți după-amiază de către o persoană din localitatea Herăști că un bărbat își agresează iubita.

Până să ajungă să intervină oamenii legii, femeia era deja înjunghiată, iar autorul fugise. Medicii sosiți și ei la fața locului au constatat decesul victimei. Aici s-a deplasat și o echipă de cercetare, sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu.

Polițiștii au pornit în căutarea criminalului, pe care l-au descoperit pe marginea unui drum județean. Este un bărbat din comuna Valea Dragului, învecinată cu Herăști. “În urma investigaţiilor şi verificărilor efectuate de către poliţişti, a fost identificată persoana în cauză, ca fiind un bărbat de 34 de ani, din comuna Valea Dragului, care se deplasa pe DJ 401, în apropierea localităţii Herăşti”, a transmis IPJ Giurgiu, conform Giurgiuveanul.ro.

Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat, urmând ca în cursul zilei de miercuri să fie prezentat Tribunalului Giurgiu cu propunere de arestare preventivă, notează aceeași sursă.

Criminalul le-a mărturisit polițiștilor că și-a omorât iubita pe fondul geloziei. Bărbatul suspecta că femeia de care se atașase îl înșela cu altcineva, situație pe care nu a mai suportat-o. În urma unui schimb dur de replici, ar fi pus mâna pe cuțit, fără să mai judece, și l-a înfipt în iubita sa până ce aceasta a căzut la pământ.