Duminică dimineață, puțin după ora 8,00, un turist a anunțat la 112 că a observat o persoană înecată între stabilopozi, la capătul pasarelei din Mamaia, în dreptul hotelului Victoria. Era cadavrul copilului de 12 ani, căutat de patru zile de salvamari, ambarcațiunile ISU Dobrogea, ale Poliției de frontieră și de un elicopter. La scurt timp trupul băiatului a fost scos la mal de salvamari și scafandrii ISU Dobrogea.

La fața locului au ajuns rapid părinții băiatului care și-au recunoscut copilul mort. Joia trecută, Mario venise la plajă împreună cu trei prieteni și colegi la o echipă locală de fotbal de juniori din Constanța. Au ales să intre în apă într-o zonă din vecinătatea unui dig de piatră care înaintează mult în largul mării.

Chiar dacă nu erau valuri mari și vântul abia adia, curenții puternici de țărm i-au purtat în larg. Cu eforturi mari doi dintre ei au reușit să iasă la mal si au dat alarma. Salvamarii l-au găsit pe-al treilea, mai mult mort decât viu, fiind transportat la spital în stare gravă. Pe Mario, cel de al patrulea copil nu l-a mai văzut nimeni.

Trupul  copilului a fost găsit, duminică dimineață, plutind între digurile din largul mării. Criminaliștii efectuează cercetarea la fața locului. Nici soarta adolescentului care-a fost scos, joi, de salvamari și dus la Spitalul Judetean Constanța nu este foarte bună. Medicii spun că el respiră asistat, iar prognosticul stării lui de sănătate este destul de rezervat.