Evenimentul Zilei > Social > Tragedie la Complexul Energetic Oltenia. Doi angajați au căzut în gol
Tragedie la Complexul Energetic Oltenia. Doi angajați au căzut în gol

Tragedie la Complexul Energetic Oltenia. Doi angajați au căzut în gol

Pompierii din județul Gorj au fost chemaţi, miercuri, la Cariera Roșiuța din Motru, județul Gorj, unde au fost răniți doi angajați.

Doi angajați ai Carierei Roșiuța din cadrul Complexului Energetic Oltenia, județul Gorj, au fost răniţi, miercuri, după ce grinda pe care erau pentru a schimba un reductor la o bandă s-a rupt, iar ei au căzut de la șase metri.

„Sunt două persoane căzute de la înălțime, conștiente. La fața locului se află un echipaj SMURD, din cadrul Detașamentului de Pompieri Motru și un echipaj din cadrul SAJ”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Gorj, Florin Chisim.

Potrivit reprezentanților ITM Gorj, muncitorii schimbau un reductor la o bandă și grinda pe care erau s-a rupt. Cei doi au căzut de la o înălţime de aproximativ șase metri.

„Sunt doi bărbați: unul are 52 de ani, celălalt 42, șef de echipă și un lăcătuș. Schimbau un reductor la o bandă, banda T 601, la o înălțime de 4-6 metri. S-a rupt grinda de susținere a reductorului și s-au prăbușit în gol. Un inspector de muncă se află la fața locului pentru o cercetare prealabilă a condițiilor în care s-a produs evenimentul”, a declarat purtătorul de cuvânt al ITM Gorj, Neli Matei.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: