Din fericire, așa cum se știe din comunicarea oficialităților de la fața locului, fetele au suferit ”vătămări corporale uşoare”. 

Cele trei fete au fost duse imediat la spital, arată portalul www.romaniatv.net. Elevele, două din ele de 18 ani, alta de 19 ani, susținuseră prima probă de Bac în cadrul Liceului Tehnologic "Dragomir Hurmuzescu" din Medgidia.

Așa cum arată Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa, mașina care le-a lovit a pătruns pe contrasens și a dat peste eleve. Nu se știe încă motivul pentru care șoferul a scăpat mașina de sub control.

"În jurul orei 12,30, un bărbat, în vârstă de 18 ani, a condus un autoturism, pe strada Poporului din Medgidia, dinspre fabrica de ciment către şoseaua de centură, moment în care a pătruns pe sensul opus de mers, în mod nejustificat, şi a acroşat trei pietoni, care se aflau în staţia de transport în comun persoane. 

În urma accidentului rutier, cele trei femei au suferit vătămări corporale uşoare şi au fost transportate la spital", arată comunicatul oficial.