Evenimentul Zilei > Actualitate > TRAGEDIE în fotbalul românesc! Un fost jucător din Liga I a DECEDAT
TRAGEDIE în fotbalul românesc! Un fost jucător din Liga I a DECEDAT

TRAGEDIE în fotbalul românesc! Un fost jucător din Liga I a DECEDAT

Florin Ganea, fostul apărator al celor de la FCM Bacău, a decedat, aseară, la vârsta de 39 de ani, în urma unui infarct suferit în timp ce juca o partidă de minifotbal pe un teren sintetic din baza „Gepex”, informează desteptarea.ro.

Cei care au fost prezenți pe acel teren au declarat că fostul fotbalist a evoluat doar trei partide, apoi s-a aşezat pe o bancă, precizând că se simte foarte rău. Imediat, Ganea a căzut la pământ și și-a pierdut cunoștința. Ajunși la fața locului, medicii nu l-au putut readuce la viață pe fostul fundaș stânga al celor de la FCM Bacău.

Florin Ganea conducea şcoala de fotbal Sporting Bacău, iar în cariera sa de jucător a evoluat la FCM Bacău, Cetatea Târgu-Neamţ, Laminorul Roman, Unirea Urziceni, Gloria Buzău şi FC Ştiinţa Bacău. În sezonul 2002-2003, atunci când evolua la FCM Bacău, Ganea l-a avut antrenor pe fostul mare internaţional Ilie Dumitrescu. La Unirea Urziceni a evoluat înainte ca echipa să câştige titlul în Liga 1. Florin Ganea  adunat peste 200 de partide pe prima scenă a fotbalului românesc.