Tragedie în faţa blocului. O fetiţă de doi ani a fost ucisă în faţa mamei sale

Tragedie în faţa blocului. O fetiţă de doi ani a fost ucisă în faţa mamei sale

O fată în vârstă de doi ani a murit după ce a fost lovită de o unitate de aer condiționat care a căzut dintr-un apartament de la etajul opt.

Copilul, care în acel moment era plimbat cu căruciorul de mama sa, a fost transportat de urgență la spital și în ciuda eforturilor medicilor de a-l salva, el a fost declarat mort,

Martorii din Toronto, Canada, au descris scene înfricoșătoare, după ce unitatea a căzut .

Ne puteți urmări și pe Google News

Frații fetei, în vârstă de cinci și șapte ani, care tocmai se întorceau de la şcoală, au fost prezenți ma tragicul eveniment.

John Tory, primarul orașului Toronto, a declarat: „Gândurile mele sunt cu familia implicată și cu oamenii din clădirea respectivă. Sunt sigur că este traumatizant pentru ei. Gândurile noastre sunt cu familia în acest moment dificil și le oferim condoleanțele noastre sincere”, se arată într-o declarație.

Primarul a postat imediat un avertisment adresat locuitorilor în care atrage atenţia cu privire la pericolele pe care le prezintă unitățile AC de ferestre.

Acesta spune: „Aparatele de aer condiționat necorespunzător sunt un pericol important pentru siguranță pentru tine și familia ta și pot cădea asupra altor persoane."

Oficialii au început o investigație, susținând că nu este vorba de o crimă, ci de un „accident tragic”, potrivit  mirror.co.uk