Continuă evenimentele nedorite care au în prim plan oamenii legii. De data aceasta, este vorba despre un grav accident petrecut în județul Dâmbovița.

Localitatea Gura Foii, marți seară: o persoană a murit și alta a fost grav rănită după ce căruța în care se aflau a fost lovită din spate de un autoturism la volanul căruia se afla un polițist. Accidentul s-a produs pe DN 7, iar reprezentanții Poliției Dâmbovița susțin că atelajul nu era echipa corespunzător pentru a circula pe drumurile publice. „Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că un conducător auto, în timp ce conducea un autoturism, în interiorul localității Gura Foii, din direcția București către Pitești, nu ar fi păstrat o distanță suficientă în mers față de un atelaj hipo, neînregistrat și neechipat corespunzător, condus de un bărbat de 53 de ani, intrând în coliziune față-spate cu acesta”, au anunțat reprezentanții IPJ Dâmbăvița.

În cauză s-a întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. „Totodată, conducerea Inspectoratului de Politie Județean Dâmbovița a dispus efectuarea de verificări prin Biroul Control Intern și dispunerea de măsuri legale”, au mai precizat reprezentanții IPJ Dâmbovița.

Surse din anchetă au recunoscut că șoferul cercetat este un polițist încadrat la o secție de poliție rurală din județul Dâmbovița.