Cei care vor să se bucure de articii în Noaptea dintre ani o pot face doar afară și doar pe cont propriu, informează Digi 24. În plus, mai multe localuri au anunțat că vor fi închise de Revelion pentru că nu au aviz ISU și nu poate garanta siguranța clienților.  
Organizatorii de petreceri din cluburile din Centrul Vechi nu vor mai marca cumpăna dintre ani cu tradiţionalele jocuri de artificii. “Se fumează. Dar nu mai avem voie cu artificii. Nici la tort nu mai avem voie cu artificii. Dacă veniţi dumneavoastră (nr. cu artificii) vi le asumaţi”, a spus reprezentantul unui club pentru sursa mai sus citată.

După incendiul din clubul Colectiv, în urma căruia și-au pierdut viața 63 de tineri, pompierii au verificat sute de cluburi din toată ţara. Inspectorii ISU au descoperit că multe localuri au uşi prea mici pentru evacuare în caz de incendiu sau căi de acces blocate, nu au hidranţi, panourile electrice sunt neasigurate, iar instalaţiile de gaz nu au verificările la zi. Mai mult, unele dintre ele sunt amenajate cu materiale neignifugate.