Evenimentul Zilei > Social > Traficul din ROMÂNIA. Circulația este ÎNGREUNATĂ pe DN1
Traficul din ROMÂNIA. Circulația este ÎNGREUNATĂ pe DN1

Traficul din ROMÂNIA. Circulația este ÎNGREUNATĂ pe DN1

Traficul rutier de pe DN1 se desfășoară cu greutate din cauza unui incident ce a avut loc mai devreme. Remorca unui camion a luat foc în mers, lucru ce a dus la crearea unui ambuteiaj.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră pe sensul către Capitală al DN1 Ploieşti – Bucureşti se desfăşoară îngreunat, pe banda numărul 2, la km 26, în zona localităţii ilfovene Săftica, după ce remorca unui camion a luat foc în timpul deplasării. Incendiul a fost lichidat. Evenimentul nu s-a soldat cu victime.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Alba, circulaţia auto pe DN1 a revenit la normal. Amintim că din cauza unui accident în care au fost implicate un autoturism, un camion şi o cisternă, traficul fusese întrerupt pe ambele sensuri la km 375, la ieşirea din municipiul Alba-Iulia către Sebeş.

De asemenea, circulaţia rutieră pe DN17 Vatra Dornei – Bistriţa se desfăşoară îngreunat, pe un fir alternativ, în zona localităţii Piatra Fântânele (Pasul Tihuţa, judeţul Bistriţa-Năsăud), după ce, pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă periculoasă, un autotren a rămas de-a curmezişul pe carosabil. Şoferul vehiculului a suferit leziuni uşoare.