Evenimentul Zilei > Social > SITUAȚIA TRAFICULUI în Capitală și pe drumurile naționale. Circulația este întreruptă pe mai multe DRUMURI NAȚIONALE
SITUAȚIA TRAFICULUI în Capitală și pe drumurile naționale. Circulația este întreruptă pe mai multe DRUMURI NAȚIONALE

SITUAȚIA TRAFICULUI în Capitală și pe drumurile naționale. Circulația este întreruptă pe mai multe DRUMURI NAȚIONALE

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate evenimente rutiere care să impună restricţii de circulaţie pe drumurile naţionale sau pe autostrăzi şi nici probleme semnificative de aglomeraţie, în prezent valorile de trafic fiind scăzute pe şoselele de viteză ale ţării.

Până în data de 30 august 2018, pe Autostrada A3 Bucureşti – Ploieşti, între kilometrii 14 (centura Bucureşti) şi 26 (Moara Vlăsiei), se efectuează lucrări de reparaţii asupra carosabilului, circulaţia fiind restricţionată alternativ pe câte o bandă a fiecărui sens de mers.

Ca urmare a precipitaţiilor abundente din perioada recentă, care au dus la acumularea de aluviuni pe suprafaţa carosabilă, se menţin cu circulaţia întreruptă, îngreunată şi restricţionată următoarele tronsoane de drumuri naţionale:

Drumuri naţionale cu circulaţia întreruptă:  DN 2H, în localitatea Milişăuţi, pe podul de peste râul Suceava, în judeţul Suceava; DN 2L, în localitatea Soveja, în judeţul Vrancea; DN 11B, în zona localităţii Cătruşa, în judeţul Covasna;  DN 73D, între localităţile Boteni şi Suslăneşti, din judeţul Argeş.

Drumuri naţionale cu circulaţia îngreunată: DN 12B, în zona localităţii Slănic-Moldova, în judeţul Bacău; DN 15B, în localităţile Petru Vodă şi Stânca, din judeţul Neamţ.

Drumuri naţionale cu circulaţia restricţionată: DN 17A, în localitatea Vatra Moldoviţei, judeţul Suceava, pe podul de peste râul Moldoviţa, sunt instituite restricţii de viteză (30 km/h) şi de tonaj (maxim 7,5 tone), iar circulaţia se desfăşoară pe un singur fir, alternativ.