Evenimentul Zilei > Social > Situația TRAFICULUI pe drumurile naționale și în Capitală. Se circulă cu DIFICULTATE în județul Alba
Situația TRAFICULUI pe drumurile naționale și în Capitală. Se circulă cu DIFICULTATE în județul Alba

Situația TRAFICULUI pe drumurile naționale și în Capitală. Se circulă cu DIFICULTATE în județul Alba

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră în judeţul Alba, se circulă pe un fir, alternativ în ambele sensuri pe DN1 Teiuş-Aiud, la kilometrul 401+300 de metri din cauza unui autotren care s-a răsturnat pe suprafaţa carosabilă.

În perioada 01 – 30 august 2018, pe Autostrada A3 Bucureşti – Ploieşti, între kilometrii 14 (centura Bucureşti) şi 26 (Moara Vlăsiei), se efectuează lucrări de reparaţii asupra carosabilului, circulaţia fiind restricţionată alternativ pe câte o bandă a fiecărui sens.

 Din cauza afectării suprafeţei carosabile ca urmare a aluviunilor, se menţin cu circulaţia întreruptă sau îngreunată, următoarele tronsoane de drumuri naţionale:

Drumuri naţionale cu circulaţia întreruptă: DN 11B, în zona localităţii Cătruşa (terasament surpat pe o distanţă de aproximativ 50 metri), în judeţul Covasna,  DN 2H, în localitatea Milişăuţi (afectată structura podului de peste râul Suceava), în judeţul Suceava, DN73D între localităţile Mioarele şi Boteni, din cauza cedării terasamentului drumului,  judeţul Argeş, DN 2L, în localitatea Soveja (drum de piatră, parţial surpat), în judeţul Vrancea.

Drumuri naţionale cu circulaţia îngreunată: DN 12B, în zona localităţii Slănic-Moldova (surpat terasament pe o distanţă de 100 metri), în judeţul Bacău, DN 15B, în localităţile Petru Vodă şi Stânca (afectat terasament pe distanţe de câte 30 metri), în judeţul Neamţ.

Drumuri naţionale cu circulaţia restricţionată: DN 17A, în localitatea Vatra Moldoviţei, judeţul Suceava, pe podul de peste râul Moldoviţa, sunt instituite restricţii de viteză (30 km/h) şi de tonaj (maxim 7,5 tone), iar circulaţia se desfăşoară pe un singur fir, alternativ.