UPDATE – Apa Nova a făcut câteva precizări cu pprivire la avarie, printr-un comunicat trimis redacției:

„Compania Apa Nova București operează astăzi, 07.09.2019, o lucrare pentru remedierea unei avarii la rețeaua de distribuție a apei potabile de pe bulevardul Ferdinand nr 118, sector 2.

Echipele au intervenit în regim de urgentă in jurul orelor 11:50, fiind luate toate masurile pentru închiderea tronsonului afectat. Locuitorii din zonă nu sunt afectați de lucrările aflate în desfășurare, alimentarea cu apă potabilă și preluarea apelor menajere menținându-se permanent.

Echipele operaționale lucrează pentru rezolvarea rapidă a lucrării, iar refacerea carosabilului se va face imediat după remedierea avariei. Este posibil sa apară o ușoara creștere a tulburimii apei la branșamentele locuitorilor din arealul delimitat de străzile sos. Pantelimon, str. Chiristigiilor si sos. Mihai Bravu.

Compania estimează finalizarea întregii operațiuni de intervenție în jurul orelor 20:00.

Apa Nova București își cere scuze pentru disconfortul creat bucureștenilor”.


O avarie s-a produs la o magistrală de apă în zona Bulevardul Ferdinand / strada Avrig din Sectorul 2 al Capitalei, polițiștii rutieri deviind traficul din zonă.

Brigada Rutieră a Capitalei anunță, sâmbătă, că o avarie s-a produs la o magistrală de apă în zona Bd. Ferdinand/str. Avrig din Sectorul 2 al Capitalei.

Polițiștii au deviat traficul pe bulevardul Ferdinand, ambele sensuri, între Șoseaua Mihai Bravu și Strada Avrig.

Te-ar putea interesa și: