Dan Barna este cea mai mare gogoaşă a ultimilor ani, total nepregătit pentru funcţia de preşedinte. Ar putea să fie oricând secretar de stat la fonduri europene, dar nu mai mult. Dna Dancilă crede că Iranul face parte din UE, a declarat-o la Bruxelles, asta e nivelul. Klaus Iohannis nu spune nimic, fuge de orice dezbatere. Iar Mircea Diaconu, în rolul de Brânzovenescu, joacă foarte bine. Candidatul PMP, Teodor Paleologu, este cel mai pregătit candidat.

Vă garantez că în toamnă o să avem o creştere de sute de mii de voturi. Ieri, eram la B1TV şi am întâlnit un psiholog care a zis că îl votează pe Paleologu. Un sociologi mi-a zis că îl votează. Sorina Matei mi-a zis că se gândeşte să îl voteze. Nicușor Dan mi-a zis la cafea că e foarte nemulţumit de Bârna şi înclină foarte puternic să voteze Paleologu. Şi un fost ministru PSD mi-a mărturisit că Paleologu e un candidat bun. Poate fi cea mai frumoasă surpriză a acestei toamne.
Dan Barna nu are o poveste, nu ştim de unde vine. Dancilă a fost nimic înainte să hotărască Dragnea să o facă păpuşa lui. A fost ceva Iohannis înainte să ajungă norocosul primar al Sibiului care a primit 7 miliarde de euro să facă din Sibiu un oraş înfloritor? În schimb Paleologu a fost ceva înainte de politică”