Evenimentul Zilei > Monden > Totul despre concertul RIHANNEI în București! Șanse mari ca THE WEEKEND să cânte în deschidere | CLINICA
Totul despre concertul RIHANNEI în București! Șanse mari ca THE WEEKEND să cânte în deschidere | CLINICA

Totul despre concertul RIHANNEI în București! Șanse mari ca THE WEEKEND să cânte în deschidere | CLINICA

Este oficial! Rihanna, SIA și Steve Aoki vin în România, în perioada 14-17 august, în Piața Constituției.

 Toate cele 3 concerte sunt organizate de D&D East Entertainement, iar cele mai avantajoase prețuri le găsiți dacă optați pentru abonamente de 3 zile la toate concertele, adică prețuri între 220 de lei și 770 de lei.

Rihanna se află la cel de-al șaptelea turneu internațional „Anti WORLD TOUR” și va fi pentru prima dată în România în data de 14 august. Biletele s-au pus în vânzare ieri și au prețuri care variază între 150 de lei și 648 de lei. Turneul „Anti” are programate 73 de concerte, dintre care doar 32 sunt în Europa.

Anunțul că Rihanna ajunge în România a generat peste 13.900 de știri în mai puțin de 24 de ore.

Vedeta originară din Barbados va cânta, la București, 25 de melodii, iar pâna acum nu s-a decis cine îi va deschide show-ul. Sunt șanse mari ca în deschiderea concertului să se afle alte două nume așteptate în România, The Weekend și Big Sean. Cei doi artiști sunt programați în deschiderea a 18 din cele 32 de concerte europene.

Anti WORLD Tour a început pe 12 martie și se va încheia pe 21 august. La cel mai recent show din cadrul turneului, în Nashville, au participat peste 15.000 de spectatori, iar suma încasată pentru show s-a apropiat de 1 milion de dolari.

Sunt Gabriel Fereșteanu și dau un diagnostic în fi ecare săptămână.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: