Evenimentul Zilei > Actualitate > Tot mai mulți români preferă să petreacă Sărbătorile de iarnă în destinații călduroase. Iată cât costă o astfel de vacanță
Tot mai mulți români preferă să petreacă Sărbătorile de iarnă în destinații călduroase. Iată cât costă o astfel de vacanță

Tot mai mulți români preferă să petreacă Sărbătorile de iarnă în destinații călduroase. Iată cât costă o astfel de vacanță

Destinația preferată de români pentru Revelionul 2017-2018 este Sharm el Sheikh din Egipt, iar prețurile pornesc de la 615 euro de persoană, cu all inclusive.

Potrivit reprezentaților Cocktail Holidays, pentru sărbătorile de iarnă, turiștii preferă în special orașele unde se organizează piețe de Crăciun și destinațiile calde. Piața de Crăciun la Lisabona și circuitul de Revelion în Egipt “Croaziera pe Nil” s-au vândut în primele trei săptămâni de la lansare, întreaga ofertă a programelor de Crăciun fiind epuizată peste 90% în prezent. Pachetele de Revelion sunt vândute în proporție de 70% în luna noiembrie, oferta Cocktail Holidays cuprinzând anul acesta, în premieră, vacanțe în Sharm el Sheikh și Cuba, pe lângă Thailanda, Maroc, Madeira, Antalya, Dubai și Abu Dhabi.

”Cea mai căutată destinație de Revelion este Sharm el Sheikh, unde un pachet all inclusive costă la un hotel 4 stele 615 euro de persoană, iar la unul de 5 stele 756 euro de persoană. De Crăciun în Sharm el Sheikh prețurile încep de la 499 euro de persoană, cu all inclusive,” a declarat pentru Evenimentul Zilei Dan Goicea, manager Cocktail Holidays.

Turoperatorul anunță lansarea unor circuite în Statele Unite ale Americii, Iran, Argentina&Brazilia, Rusia și Iordania în 2018, difersificând astfel oferta de programe de călătorie cu vizitarea unor obiective turistice și mizează și pe dezvoltarea segmentului de turism individual și consolidează operarea pe charter în destinațiile Sharm el Sheikh, Croația și Muntenegru.

Vacanțele au o durată de minimum opt zile și le oferă turiștilor ocazia să cunoască destinația în amănunt, cu ajutorul unui ghid specializat. Tariful unui astfel de circuit pornește de la 850 euro/persoană.  

În destinații în care organizează circuite și sejururi cu zboruri tip charter, 17 țări din Europa, Asia, Africa și America, turoperatorul și-a diversificat oferta de hoteluri pentru categoria de turiști care preferă transportul individual. Prețurile pentru o noapte de cazare încep de la 18 euro/persoană la un hotel de 4 stele, în regim self-catering. Cererea de cazări s-a dublat în 2017, față de anul anterior, și se estimează că în 2018 va reprezenta 20% din vânzările turoperatorului.

Numărul turiștilor Cocktail Holidays a crescut în 2017 cu 10%, destinațiile cele mai căutate fiind Tenerife și Sharm el Sheikh, cu pachete de la 580 de euro/persoană/cu toate taxele incluse. Cele mai multe vacanțe s-au vândut însă pentru Grecia, Turcia și Spania, pentru care Cocktail Holidays a organizat chartere din patru orașe din România, cu o frecvență de 1-2 pe săptămână. Turoperatorul estimează că va încheia anul cu un volum de vânzări de peste 16 milioane de euro. 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: