Evenimentul Zilei > Monden > Top celor mai elegante ţinute  ale Reginelor, Duceselor și moștenitoarelor la tron
Top celor mai elegante ţinute  ale Reginelor, Duceselor și moștenitoarelor la tron

Top celor mai elegante ţinute  ale Reginelor, Duceselor și moștenitoarelor la tron

Regina Spaniei, Kate Middleton și Meghan Markle s-au remarcat, ca întotdeauna, cu cele mai bune ţinute purtate la evenimente în 2019.

Kate Middleton, Letizia și Meghan Markle concurează cu siguranță pentru locul celor mai bune apariţii regale din 2019. Regina Spaniei și cele două ducese, una engleză, cealaltă americană, în călătoriile de stat și evenimentele instituționale se disting prin cele mai bune combinații ale anului.

De asemenea, Regina Elisabeta a II-a, în vârstă de 93 de ani, nu se lasă mai prejos purtând anul acesta rochii foarte îndrăzneţe în culori puternice cum ar fi albastru safir, fuchsia, galben, verde sau albastru intens pentru a fi sigură că oamenii o remarcă pe ea mai întâi, că doar e femeie înainte de toate, apoi regină, iar vârsta nu intră în discuţie când vine vorba de modă. Nici la bijuterii nu se reţine, anul acesta a purtat coliere din perle şi broşe  extrem de preţioase.

Letizia di Spagna, 47 de ani, pe 23 octombrie, a „câștigat” cu siguranță provocarea purtând cea mai prețioasă tiară la Tokyo, pentru încoronarea împăratului Naruhito unde  prințesele și reginele şi-au expus bijuteriile coroanei. Dar Letizia le-a întrecut pe toate purtat „Grand Fleur-de-Lys”, o diademă cu flori de crin făcută în 1906 – cadou de nuntă de la regele Alfonso al XIII-lea, străbunicul patern al lui Felipe.

Meghan Markle de la actriță la mamă. Icoana modei a anului a fost cu siguranță Meghan Markle, 38 de ani, conform platformei Lyst. A „întrecut” chiar şi pe iconica Kylie Jenner. Cel mai spectaculos  aspect al său a fost cu siguranță cel în care, însărcinată, a luat parte cu Harry pe 17 ianuarie la premiera Cirque du Soleil, la Royal Albert Hall . Fosta actriță „scânteietoare” a purtat o piesă creată de Roland Mouret, designerul preferat al Melaniei Trump, plic Givenchy și sandale Stuart Weitzman.

Kate Middleton, viitoarea regină a Regatului Unit a avut ţinute bune tot anul dar nu a reuşit să o eclipseze pe cumnata sa Meghan.  A ales să poarte haine de la Gucci sau Alexander McQueen. La capitolul bijuterii a preferat să poarte din colecţia prinţesei Diana.

Sursa foto: iodonna

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: