Evenimentul Zilei > Monden > Top. Ce bărbat a impresionat-o pe Anna Lesko pentru performanțele din budoar. Nu a stat pe gânduri
Top. Ce bărbat a impresionat-o pe Anna Lesko pentru performanțele din budoar. Nu a stat pe gânduri

Top. Ce bărbat a impresionat-o pe Anna Lesko pentru performanțele din budoar. Nu a stat pe gânduri

Anna Lesko a răspuns unei întrebări delicate după ce și-a sondat memoria și a rememorat relațiile cu trei bărbați celebri.

Anna Lesko a fost prezentă, vineri, în emsiunea „La Măruță”, difuzată de Pro TV și a fost de acord să ia parte și la proba „Spui tot sau își ia gura foc”. Momentul culminant a venit în momentul în care moderatorul Cătălin Măruță a întrebat-o pe concurenta de la emisiunea „Ferma” pe cine ar alege dintre foștii iubiți. În calcul au fost luați Irinel Columbeanu, Marian Ionescu și Codin Maticiuc. Anna Lesko a trebuit să aleagă între cei trei la un capitol picant: nopțile petrecute în dormitor.

Maticiuc a rămas în topul Annei

Cântăreața și-a amintit că episoadele petrecute alături de Codin Maticiuc i-au rămas adânc întipărite în memorie. În prezent, personajul monden este implicat într-o relație și are o fetiță cu iubita sa. Ea a dat detalii și despre locurile mai puțin obișnuite în care s-a iubit cu foștii ei parteneri: în pădure, într-un avion și în casa părintească, după cum notează cancan.ro.

Întrebări delicate și pentru Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu a fost și el invitat în cadrul emisiunii „La Măruță” și a participat la proba respectivă. Și el a scormonit printre amintirile amoroase atunci când a fost luat la întrebări de moderator.

„Să spunem că o specie de extratereștri atotputernici ar amenința că distrug planeta dacă dumneavoastră nu vă împăcați cu una dintre fostele iubite. Sunteți singurul care poate salva Pământul. Cu cine dintre: Anna Lesko, Monica Gabor, Romanița Iovan sau Brianna Caradja v-ați împăca?”, a fost chestionat Irinel Columbeanu de Cătălin Măruță. Omul de afaceri a afirmat că alegerea sa ar fi Monica Columbeanu, fosta soție, mama fetei sale.

„Dacă ați fi obligat să petreceți un an pe o insula pustie cu una dintre: Anna Lesko, Monica Gabor sau Romanița Iovan, pe care ați alege-o?”, a mai fost întrebat Columbeau. El a răspuns că în această situație ar alege-o pe Romanița Iovan.