Evenimentul Zilei > Actualitate > Top 10 cele mai ciudate lucruri despre Londra. Locul unde sunt îngropate sute de cadavre
Top 10 cele mai ciudate lucruri despre Londra. Locul unde sunt îngropate sute de cadavre

Top 10 cele mai ciudate lucruri despre Londra. Locul unde sunt îngropate sute de cadavre

Pe data de 31 ianuarie 2019, telenovela Brexit a luat sfârșit. Mare Britanie a ieșit din Uniunea Europeană și pare că nimic nu va mai fi la fel pentru cei care muncesc sau vor să viziteze țara care a dat atâta bătaie de cap instituțiilor Europene.

După cum știm, sute de mii de români lucrează în Marea Britanie, iar Londra este unul dintre orașele-vedetă ale Europei.

Petrecerile care durează până în zori, atracțiile turistice, povestea prințesei Diana, familia regală, palatele, sunt numai câteva dintre lucrurile care fac din Londra un oraș de-a dreptul fascinant.

Dar ca orice alt loc popular din lumea asta și Londra are ciudățeniile ei, iar în continuare că vom prezenta top 10 lucruri bizare despre Capitala Marii Britanii. Enjoy

  1. Este ilegal să mori în Palatul Westminster. Parlamentarii care se confruntă cu probleme de sănătate ar trebui să se gândească de două ori dacă să vină la muncă 😊.
  2. Big Ben este clopotul, nu turnul cu ceas.
  3. Voltaire, Edgar Allen Poe, Ho Chi Minh, Mahatma Gandhi, Vincent Van Gogh, Sigmund Freud, și fratele vitreg a lui Hitler au locuit în Londra pentru o vreme.
  4. Începând cu anul 2003, a fost dată o lege care interzice hrănirea porumbeilor din Traflagar Square.
  5. Sub stația Aldgate se află îngropate peste 1000 de cadavre.
  6. Londra este cel mai vizitat loc din întreaga lume. În fiecare an, peste 30 de milioane de turiști aleg să petreacă o vacanță în Londra.
  7. În anul 1666, în timpul celui mai mare incendiu care a avut loc vreodată în Londra, au murit doar 6 persoane.
  8. Unele dintre cele mai misterioase crime din întreaga istorie au avut loc în Londra. Jack Spintecătorul, unul dintre cei mai „populari” ucigași în serie a reușit să tragă pe sfoară autoritățile, identitatea lui rămânând un secret chiar și până în zilele noastre.
  9. Să fii șofer de taxi nu este o slujbă ușoară. Cei care vor să conducă celebrele „black cab” trebuie să cunoască fiecare stradă din Londra, lucru care durează între 2-4 ani.
  10. În Londra sunt vorbite peste 300 de limbi străine.