TOP 10 Cele mai CIUDATE hoteluri din lume. BIZARERIILE pe care le adoră turiştii | GALERIE FOTO

TOP 10 Cele mai CIUDATE hoteluri din lume. BIZARERIILE pe care le adoră turiştii | GALERIE FOTO

Pentru că tot este vremea vacanţelor, este bine de ştiut şi amatorii de lucruri ieşite din comun au o ofertă variată din care poat alege, la capitolul locuri de cazare. Există alternative pentru toate buzunarele.

Dacă unii preferă să se bucure de mare, soare sau peisaj, alţii adoră să se cazeze în locuri bizare şi nu despre case bântuite este vorba.

Cât de mică este cea mai mică maimuţă din lume. Auzul omului nu-i poate percepe strigătul | VIDEO

De la celebrele tuburi de beton, modificate pentru a fi locuri de somn, până la camere luxoase de hotel în care totul este din sare sau gheaţă, orice este posibill.

Ne puteți urmări și pe Google News

Mai mult, poate vrei să fii singurul stăpânul de buncăr, în buricului unui târg din Elveţia. Pentru preţul corect, se poate. Nu ai parte de lumina soarelui, decorul este mai degrabă rece, dar cu siguranţă poţi să spui că vei dormi tun, chiar dacă pică bombele. Şi deşi pare bizar, locul nu duce lipsă de clienţi.

All The Top List a realizat un clasament al celor mai ciudate hoteluri de pe mapamond, iar pe primul loc în top tronează "Casa Anus", camerele fiind integrate într-un intestin gros gigant.

Urmăreşte în galeria foto de mai sus unde se află aceste hotelurile ciudate.

Au ştiut să îmbătrânească FRUMOS. Este uimitor cum se DISTREAZĂ oamenii chiar şi la vârsta a treia | GALERIE FOTO

Distracţii la vârsta a treia Distracţii la vârsta a treia Distracţii la vârsta a treia Distracţii la vârsta a treia Distracţii la vârsta a treia

Cum arată cea mai scumpă ARMĂ din ISTORIE. Americanii au investit în ea până acum 400 de MILIARDE de dolari | GALERIE FOTO şi VIDEO

F-35 Joint Strike Fighter F-35 Joint Strike Fighter F-35 Joint Strike Fighter F-35 Joint Strike Fighter F-35 Joint Strike Fighter