Evenimentul ZileiSocialTitanic. O explorare a epavei, prevăzută în 2021. Cât va costa aventura

Titanic. O explorare a epavei, prevăzută în 2021. Cât va costa aventura

Titanic. O explorare a epavei, prevăzută în 2021. Cât va costa aventura
Rămășițele celui mai cunoscut vapor din lume sunt protejate de turiști și de exploratori în urma unui tratat americano-britanic. Dar, deseori tratatele rămân pe hârtie și primează banii.

Compania Ocean Gate Expeditions va încerca pentru a treia oară să ducă turiștii să viziteze epava „Titanicului”. În timp ce primele două încercări nu au avut succes, una din cauza unui fulger și cealaltă din cauza falimentului companiei care a vândut biletele.

În total, o serie de șase scufundări sunt programate începând cu luna mai anul viitor pentru a descoperi epava navei Titanic care s-a scufundat în Oceanul Atlantic în 1912, ucigând cel puțin 1.500 de oameni.

Cu toate acestea, această explorare nu este la îndemâna tuturor bugetelor. Este nevoie de 125.000 de dolari, sau aproximativ 106.000 de euro, pentru a participa la una dintre aceste scufundări, care sunt estimate să dureze între șase și opt ore, informează 20 Minutes.

Deja 30 de locuri rezervate

Prețul acestor costisitoare scufundări include totuși o cabină privată pe o navă pentru un sejur de opt zile cu plecare din Canada. Participanții vor avea, de asemenea, ocazia să piloteze un submarin de cinci persoane la coborârea către epava „Titanicului”, situată la 3.821 metri adâncime.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE


Accesează: