Evenimentul Zilei > Social > Tinder îți dă o sumă uriașă pentru potrivire. Poți lua bani foarte ușor
Tinder îți dă o sumă uriașă pentru potrivire. Poți lua bani foarte ușor

Tinder îți dă o sumă uriașă pentru potrivire. Poți lua bani foarte ușor

Aplicația de dating, Tinder, lansează o nouă funcție „Plus One” pentru a-i ajuta pe utilizatori să găsească o parteneră de nuntă. Opțiunea îi va atenționa pe utilizatori că partenera își dorește să meargă la altar. Utilizatorii care bifează această opțiune vor primi 460 de dolari.

Tinder a anunțat joi că lansează o nouă modalitate „plus one” pentru ca utilizatorii care sunt interesați se căsătorească. Începând de astăzi, oamenii vor putea să se alăture opțiunii din cadrul aplicației pentru a semnala faptul că sunt fie în căutarea unui partener la o nuntă, fie că sunt dispuși să fie unul. Noua funcție se găsește în cadrul secțiunii Explore a Tinder, care a fost lansată luna trecută și oferă modalități de a descoperi potriviri în funcție de interese și nu numai, scrie techrunch.com

„Știm că mulți dintre membrii noștri sunt în căutarea unui Plus One pentru următoarea lor nuntă și suntem încântați să le oferim acum o modalitate de a face exact acest lucru pe Tinder”, a declarat Kyle Miller, vicepreședintele departamentului de inovare a produselor la Tinder, într-o postare pe blog.

După ce mai multe femei au declarat bărbații de pe Tinder nu erau interesați de relații serioase, aplicația a început o colaborare cu WeddingWire, o companie de resurse pentru planificarea nunților, pentru a ajuta invitații singuri să acopere costurile sezonului de nuntă prin intermediul unui nou grant de nuntă.

Premii pentru utilizatorii care bifează noua opțiune

Oamenii care își vor face cont pe aplicația Tinder și vor bifa noua opțiune vor primi 460 de dolari pentru a ajuta la acoperirea costurilor asociate cu viitoarele nunți, cum ar fi călătoria, cadourile și cazarea. Doar primii 100 de utilizatori vor beneficia de cadoul oferit de WeddingWire. Aceștia au constatat că invitații cheltuiesc în medie 460 de dolari pentru a participa la o nuntă, motiv pentru care această sumă a fost aleasă pentru această donație.

Tinder a venit cu noi opțiuni de siguranță

Încă de la începutul aplicației, mai mulți utilizatori și-au făcut conturi false, și-au schimbat numele pentru a racola fete sau pentru a ascunde sunt deja căsătoriți. Mai mult de atât, o parte din utilizatori mințeau au peste 18 ani, dar s-a aflat aceștia erau minori.

Compania a anunțat în august că intenționează să facă disponibilă verificarea voluntară a identității la nivel global. În iunie, Tinder a lansat o funcție care le permite utilizatorilor să își încarce contactele de pe telefon și să blocheze anumite persoane pe care ar prefera să nu le vadă în aplicație.