Evenimentul Zilei > Social > Timișoara, pe harta producțiilor HBO. Se filmează un serial de acțiune
Timișoara,  pe harta producțiilor HBO. Se filmează un serial de acțiune

Timișoara, pe harta producțiilor HBO. Se filmează un serial de acțiune

În Piața Unirii din Timișoara deja s-au instalat echipele HBO care vor începe filmările serialului „Hackerville”, un thriller despre o rețea de tineri hackeri și autoritățile care sunt pe urmele lor.

„Hackerville e o poveste alertă, actuală și extrem de captivantă, despre una dintre cele mai mari amenințări ale lumii actuale. Suntem încântați de acest prim parteneriat cu TNT Serie, dar și de colaborarea cu Joerg Winger de la UFA Fiction și cu Mobra Films – împreună vom da viață acestui serial și lumilor sale atât de contrastante”, a declarat Antony Root, EVP, Original Programming and Production HBO Europe, pentru Paginadeseriale.ro.

Serialul se va filma în Timișoara, București și Frankfurt, din primăvara lui 2018 și va avea premiera în România la HBO și HBO GO în toamnă. ”Din partea Primăriei Municipiului Timișoara au avut tot sprijinul în toate cerințele lor și sperăm astfel să atragem cât mai multe producții de filme sau seriale în oraș”, a menționat city-managerul Timișoarei, Robert Kristof.

Acesta are scenariu original, compus din șase părți. Potrivit producătorilor, serialul este un thriller de investigație.

Scenariul prezintă un atac cibernetic, produs pe o rețea de hackeri români, care afectează una dintre cele mai mari bănci din Germania. Odată ce Lisa Metz, expertă în infracționalitate informatică, preia cazul, ajunge să se confrunte cu  secrete incomode din trecutul familiei ei. (Foto: Best of Timisoara)