Evenimentul Zilei > Actualitate > Adolescent de 17 ani din Timișoara, băut și fără permis, a furat un autoturism cu care a gonit nebunește
Adolescent de 17 ani din Timișoara, băut și fără permis, a furat un autoturism cu care a gonit nebunește

Adolescent de 17 ani din Timișoara, băut și fără permis, a furat un autoturism cu care a gonit nebunește

Aventură incredibilă a unui adolescent de 17 ani din Timișoara. Tânărul a furat o mașină cu care a gonit lovind două autoturisme și având în spatele lui autoturismul poliției. Aburii alcoolului i-au alimentat spiritul de aventură, dar în cele din urmă a fost reținut.

În Timişoara, un “adolescent-problemă” le-a dat de furcă unor poliţişti care s-au trezit în fața unui caz ce sună mai degrabă a banc, relatează ProTV .

Adolescentul din Timișoara a furat un autoturism și a gonit cu el urmărit de poliție

Băiatul de 17 ani a furat o maşină, dar băut fiind şi fără permis de conducere, a lovit două autoturisme. Poliţiştii l-au oprit, dar le-a fugit de sub nas pentru ca în final să fie izbit chiar în fața lor de un autoturism. Toată aventura, oarecum de neînțeles, s-a încheiat în arest.

Tânărul s-a urcat băut la volanul unei maşini pe care a furat-o dintr-o parcare din Timişoara. A lovit în plimbarea lui haotică două autoturisme. Observându-l și alertați fiind de proprietarul autoturismului, poliţiştii au pornit pe urmele lui şi au reuşit să-l oprească în trafic.

Adolescentul a avariat și autoturismul poliției

Agenţii se luptau să-i deschidă portiera, când adolescentul a accelerat. Astfel a fost lovită şi maşina de poliţie. Scos într-un final cu forţa, a fost pus la pământ şi încătuşat. Aventura părea a se fi încheiat, dar adolescentul a mai rezervat un ultim episod.

Tânărul a profitat că doi bărbaţi s-au apropiat de maşina poliţiei, iar cei doi agenţi s-au îndepărtat câţiva metri. A lovit puternic portiera maşinii şi a fugit ! În goană însă, cu poliţiştii după el, individul a fost la rândul lui lovit de o maşină, mai relatează sursa citată.

În stare de ebrietate și cu policontuzii și hematom cranian

Rănit, fugarul a fost transportat la spital. Ramona Gâdea, purtător de cuvânt Spitalul Municipal Timişoara: adeclarat referitor la starea adolescentului: “Policontuzii prin accident rutier, PCC acut închis afirmativ fără pierdere de conştiență, hematom cranian frontal stâng, plagă escoriată frontal stâng. Pacientul a fost supus unor investigaţii ulterior s-a decis externarea acestuia”.

Adolescentul era cunoscut polițiștilor. El abia fusese eliberat după ce a fost bănuit de furturi din locuinţe. Între timp şi-a îmbogăţit dosarul mai ales că a condus băut şi fără permis. Aurora Voicilă, purtător de cuvânt IPJ Timiş: ″A fost testat cu aparatul etilotest rezultant o valoare 0,74 mg/l alcool pur în aerul respirat”.

Adolescentul va fi dus în fața magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.