Evenimentul Zilei > Social > Timișoara 2021, apel pentru voluntari
Timișoara 2021, apel pentru voluntari

Timișoara 2021, apel pentru voluntari

Asociația Timișoara 2021 a lansat un apel pentru voluntari, în vederea pregătirii primului eveniment de amploare pe care asociația care implementează proiectul viitoarei capitale culturale europene îl organiezazaă anul acesta. Este vorba de un show în aer liber, IMPULS: Timișoara în (Re)Construcție

”Orașul nostru se transformă, se reconstruiește. La fel ca el, și oamenii, și mentalitățile se schimbă. Între 10 și 14 iulie, seara, e nevoie de sprijin pentru evenimentele ce vor avea loc în Piața Libertății, Piața Sf. Gheorghe și Piața Victoriei. Căutăm voluntari care doresc să ajute la organizare, ei vor reconstrui scenele și vor fi adevărați constructori ai acestor momente artistice”, transmit reprezentanții Asociației Timișoara 2021. Cei interesați trebuie să aplice online.

Asociația Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii în parteneriat cu Sezonul Româno-Francez (partener principal) și Institutul Francez din Timișoara organziează în perioada 10-14 iulie evenimentul IMPULS: Timișoara în (Re)Construcție, o serie de spectacole de teatru și de dans care vor sparge barierele clasicului, dar și întâlniri față în față cu artiștii. Astfel, Piața Victoriei, Piața Libertății, Piața Sfântu Gheorghe vor fi timp de 4 zile, scena unor momente inedite. Dansuri și jonglerii surprinzătoare, teatru experimental îi vor provoca pe timișoreni să urmărească spectacole ieșite din comun.