Evenimentul Zilei > Actualitate > Timiș. Județul are un nou prefect
Timiș. Județul are un nou prefect

Timiș. Județul are un nou prefect

După ce a fost câteva săptămâni subprerfect de Timiș, Liliana Oneț a fost investită în funcția de reprezentatn al Guvernului Orban în Timiș.  Liberala a mai ocupat această funcție și în trecut.

”Anul 2020 începe cu o nouă provocare pentru mine, odată cu numirea pe funcția de prefect al județului Timiș. Este al doilea pas, după munca depusă în ultima lună, ca subprefect, pentru a debloca activitatea instituției. Sper ca echipa să fie completă în scurt timp și Instituția Prefectului să funcționeze în sfârșit în condiții normale, pentru a duce la îndeplinire programul Guvernului Ludovic Orban. Voi lucra cu maximă transparență, în interesul cetățenilor, și mizez pe buna colaborare cu toate instituțiile din județul Timiș, și nu numai. Mulțumesc pentru încrederea acordată”, a anunțat Oneț, pe Facebook.

Guvernul a adoptat, în ședința de ieri, o hotărâre prin care Liliana Oneț a fost numită în funcția de prefect al județului Timiș, după demisia Evei Andreaș, în aceeași zi. Oneț a ocupat funcția de subprefect al județului Timiș începând cu data de 11 decembrie 2019.

Liliana Oneț a terminat în 1989 liceul cu atestat pentru exercitarea profesiei de expert vamal autorizat, iar în 1998 a terminat Facultatea de Drept la Timișoara, la o instituție de învățământ privată. Are  un master în Dreptul Afacerilor și unul în Integrare Europeană. A urmat și programul de pregătire specializată pentru ocuparea unei funcții publice corespunzătoare categoriei de înalt funcționar public (prefect, subprefect) la Institutul Național de Administrație Publică – INA.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: