Scoate tigrrrul din tine! 

Gata, de mâine chiar poți să începi transformarea! Nu mai aștepta! În tine stă forța pentru a fi ceea ce visezi să fii, în tine există curajul de a trăi așa cum îți place. Pentru că în fiecare dintre noi există un tigru puternic, pregătit pentru lupta cu prejudecățile, vânător tenace de experiențe unice, cu multă adrenalină. Trăiește-le pe toate acum, trăiește-ți curajul! 

Scoate tigrrrul din tine!

Aceasta este provocarea TIGER, băutura energizantă carbogazoasă cu taurină, cafeină și vitamine. Potrivită oricând ai nevoie de un plus de energie. Și de curaj pentru a fi TU. Nu mai lăsa momentele să treacă pe lângă tine, nu mai amâna pentru un ”mai târziu” care poate fi prea târziu. 

TIGER te susține să fii așa cum îți dorești!  Să te transformi acum și nu mâine. Să trăiești aici și nu acolo. 

 

Antonia te provoacă.

TIGER are în derulare o campane în care îndemnul de a Scoate tigrrrul din tine este adresat de către Antonia. Cunoscută nu doar pentru vocea ei inconfundabilă dar și pentru modul ei nonconformist de a fi. Un model perfect pentru cei care caută schimbarea, pentru a-și pune în evidență adevărata personalitate. 

Campania se desfășoară în perioada 20 iulie – 20 noiembrie 2020. Urmeaz-o pe Antonia și provocarea ”Scoate tigrrrul din tine”!

Despre TIGER

Produsul se regăsește în două variante: Tiger Classic și Tiger Max.

 

  • TIGER energy drink classic 0.25L 
  • TIGER energy drink classic MAX 0.25L (50% more caffeine)