La Târgul internațional de bunuri de larg consum, vizitatorii au ocazia de a achiziţiona la preţuri de producător: confecții și tricotaje, accesorii vestimentare (încăltăminte, genţi, bijuterii), produse de îngrijire personală (cosmetice și parfumuri), articole pentru casă (obiecte de uz casnic, textile utile și decorative: lenjerii, prosoape, halate, covoare și carpete), produse hand-made (bijuterii, tricotaje, decorațiuni de interior, accesorii de mobilier), electronice și echipamente dedicate casei și biroului.

De asemenea, oferta TIBCO cuprinde sute de obiecte de inspirație tradițională românească, lucrate de meşteşugari din toate colţurile ţării şi produse cu motive din: Polonia, India și Pakistan.

În acest an vor fi prezenţi la standuri peste 80 de expozanți, importatori, producători și distribuitori de bunuri de largă și eficientă utilitate.

Produse upcycling, în sprijinul copiilor cu autism

O nouă ofertă de produse unice, care aduc in prim-plan promovarea unui stil de viață în armonie cu natura este cea a Asociației de Terapie Comportamentală Aplicată (ATCA) care este reprezentată la eveniment de companii a căror prezentare constă în obiecte realizate integral manual, din materiale reciclate, utilizând tehnici diferite de upcycling (confecționarea de produse din deșeuri). Printre materialele folosite la realizarea acestor obiecte se numără: pielea naturală, mătasea și satinul. Prin folosirea diferitelor tehnici de upcycling, realizatorii adoptă și promovează un stil eco-friendly.

Cei care vizitează standul reprezentanților ATCA au posibilitatea, prin donațiile lor, de a sprijini asociația să continue terapia pentru copiii afectați de TSA (Tulburare din Spectrul Autist).

La TIBCO 2017 sunt prezenți și importatori de mobilier realizat din ratan natural, provenit din Indonezia. Astfel, sunt prezentate publicului o serie de piese menite să dea un plus de rafinament oricărui interior și spațiilor exterioare (terase, grădini etc.).

Cei care vor să-și amenajeze casa într-un stil ieșit din tipare pot achiziționa de la TIBCO obiecte decorative de tip  vitraliu, precum și decorațiuni din lemn, pictate manual.

Arta rășinii cu flori naturale se regăsește într-o serie de produse ofertate la eveniment, realizate din ceramică, porțelan, sticlă, metal, lemn, având având pictate sau țesute motive naționale românești.

Sectorul cooperaţiei meşteşugărești este prezent şi el și îşi prezintă oferta în cadrul Salonului COOPEXPO.

Societățile cooperative meșteșugărești, sunt prezente în Pavilionul C5 al Centrului Expozițional ROMEXPO, propunându-şi să aducă în atenţia publicului larg adevărata calitate a produselor autentic româneşti.

Astfel, vizitatorii au acces la produse cu preţuri de producător cum ar fi: confecţii textile şi tricotaje (rochii, bluze, fuste, sacouri, compleuri); mobilă, mic mobilier şi alte produse din lemn (seturi și piese de mobilier, jocuri şi jucării); artă populară şi artizanat (ii, costume populare, covoare olteneşti, tapiserii, icoane pictate manual, ploşti pictate şi sculptate, aplice, figurine); încălţăminte pentru femei şi bărbaţi; dulciurile copilăriei (Mentosan, CIP, şerbet), condimente, esenţe, arome alimentare; produse din metal de uz casnic şi industrial.

Intrarea la eveniment este liberă.