Evenimentul Zilei > Actualitate > Thomas Neubert vorbește despre munca pe care o face la Steaua: „Trebuie să le stea mintea la fotbal tot timpul”
Thomas Neubert vorbește despre munca pe care o face la Steaua: „Trebuie să le stea mintea la fotbal tot timpul”

Thomas Neubert vorbește despre munca pe care o face la Steaua: „Trebuie să le stea mintea la fotbal tot timpul”

Thomas Neubert, cel mai mediatizat preparator fizic din fotbalul românesc, a explicat că jucătorii cu care lucrează trebuie să se concentreze în fiecare moment la ceea ce fac. Neamțul a mai afirmat că Laurențiu Reghecampf deține controlul total asupra echipei.

Thomas Neubert, preparatorul fizic despre care s-a spus că are un rol esențial în rezultatele Stelei, a vorbit despre metodele pe care le aplică. Neamțul a precizat că totul ține de muncă și concentrare, iar Laurențiu Reghecampf este cel care controlează totul, în detaliu.

„Nu este nici un secret. La Steaua este foarte multă muncă. Lucrăm 24 de ore din 24 de ore. Jucătorii nu trebuie doar să vină la antrenament și după aceea să se gândească la altceva. Trebuie să le stea mintea la fotbal mereu. Dimineața când se trezesc, seara când se culcă și uneori când se trezesc noaptea, trebuie să se gândească la fotbal. Când am venit, am văzut și lucuri bune la Steaua. Eu am ridicat cerințele aici și am schimbat mentalitatea jucătorilor. Fotbaliștii îmi spun că antrenamentele sunt foarte intense și că nu se așteptau să fie așa obosiți. Lumea crede că eu îi forțez pe jucători, dar nu este așa. Ca fotbaliștii de la Steaua să ajungă la forma pe care o vreau, îmi trebuie doar cantonamentele din iarnă. Lui Reghecampf îi place să controleze totul la echipă. Vrea să controleze cum se antrenează jucătorii, ce mănâncă, cum se odihnesc, cum se recuperează și ce fac. De aceea noi băgăm jucătorii în cantonamente cu câteva zile înainte de meci", a spus Neubert la Digi Sport.